Cégünk

A TAXBERAT Kft. egy kisebb méretű könyvelő-, és adótanácsadó iroda, amely szoros együttműködésre törekszik Ügyfeleivel.
A TAXCONTOR Kft. , mint alapító tag a könyvelés és adótanácsadás területén több mint 20 éves működési és szakmai tapasztalatának köszönhetően a Nyugat-Dunántúli régióban jelentős szerepet tölt be. A TAXBERAT Kft. ezt a meglévő tevékenységi és ügyfélkört egészíti ki Magyarországon érdekeltséggel bíró külföldi cégek és magánszemélyek számára nyújtott könyvelési és adótanácsadási szolgáltatással.

Nemzetközi ügyfelek, ügyletek magyar vonatkozású könyvelési és adótanácsadási szolgáltatását végezzük okleveles adószakértői, könyvelői és jogászi háttérrel. A TAXBERAT Kft. az ügyfelei számára teljeskörű szolgáltatást nyújt azáltal, hogy ötvözi a precíz és naprakész könyvelési, az ezt kiegészítő adózási ismereteket mindezek jogi háttérszabályozásának nyomon követésével.

Miért minket válasszon?

A TAXBERAT Kft. elkötelezett a külföldi vállalkozások magyarországi érdekeltségeinek, naprakész könyvelési, adótanácsadási és jogi szakértelmének köszönhetően magasfokú kiszolgálása iránt naprakész könyvelési, adótanácsadási és jogi szakértelme által.

 • Három idegen nyelven állunk külföldi Ügyfeleink rendelkezésére, különösen külföldi vállalatok és magánszemélyek magyar érdekeltségeinek könyvelése és adótanácsadása tekintetében.
 • A TAXCONTOR Kft. alapító tag 20 éves szakmai tapasztalattal és kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik a nyugat-dunántúli régióban.

 • Könyvelés és adózás jogi háttérszabályozásának naprakész ismerete, az adótanácsadási szolgáltatásban okleveles adószakértő és jogász egyszerre nyújt segítséget.

Az Ön rendelkezésére állunk országosan az alábbi szolgáltatásainkkal:

 • Adótanácsadás

  Minden adónemre kiterjedő, teljeskörű adótanácsadás és adóbevallás elkészítése, adótervezés és optimalizálás, hatóság előtti adószakértői képviselet.

 • Könyvelés

  Ügyfeleink igényeinek megfelelően teljeskörű könyvviteli, könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás nyújtása, amelyet kiegészítő adótanácsadási szolgáltatás kísér.

 • Cégalapítás

  Újonnan létrejövő vállalkozások, telephely, leányvállalat számára számviteli rendszer kialakítása, számviteli, munkaügyi és egyéb szabályzatok elkészítése és a hozzá kapcsolódó adótanácsadás.